De Brasserie-zaal

De Brasserie voor zakelijk, sportplezier en feestvreugde

Gezelligheid is een familietrekje van Hotel De Jong. Daarom staat er in de Brasserie een prachtig biljart: een onweerstaanbare uitnodiging om de rode, witte en gele ballen weer eens te laten rollen. Of leef, onder het genot van een biertje, met vrienden mee tijdens het kijken naar belangrijke sportevenementen op een groot plasmascherm.

Iets te vieren? Vier het hier!

Verjaardag op het eiland? Een jubileum? Vriendenfeestje? Dat kan in de beslotenheid van de Brasserie. Op een eenvoudige manier maken we er úw ruimte van. Het zal u aan niets ontbreken.

Zakelijk gezien: toplocatie!

Verkoopvergadering? Productpresentatie? Teambuilding? Besloten overleg? Hotel de Jong ligt op een steenworp afstand van de vaste wal. Drie kwartier varen met de veerboot. Of nog korter en op elk moment met de Watertaxi. Gratis WiFi, groot plasmascherm aanwezig. Overige faciliteiten worden snel en adequaat geregeld. Arrangementen op aanvraag.

DIRECT RESERVEREN

Hier kunt u snel controleren of er kamers vrij zijn! Heeft u een kortingscode? Vul 'm vast in, dan wordt uw korting direct meegenomen in de berekening.

AANKOMST
VERTREK
CODE
Een biljartje leggen? Een sportevenement op tv? Iets te vieren? De Brasserie is er voor!